Naše vrijednosti

Kvaliteta

Uvijek se trudimo poboljšati svoje usluge, pronaći bolja rješenja, osmisliti novo i bolje. Važno nam je da poslujemo profesionalno i kvalitetno.

Poštenje i iskrenost

Temeljne vrijednosti naše tvrtke su poštenje, iskrenost i transparentnost - na tim vrijednostima želimo graditi svoje poslovanje. Trudimo se usluge koje nudimo učiniti jednostavnima, jasnima, transparentnima i zato nam je iskrenost na prvom mjestu.

Prilagodljivost

Uvijek se nastojimo prilagoditi i pronaći zadovoljavajuća rješenja jer nam je zadovoljstvo naših klijenata i kupaca na prvom mjestu.

Komunikacija

Volimo dobivati povratne informacije od naših klijenata i kupaca kako u vezi naših usluga ili asortimana koji prodajemo u webshopu, tako i u vezi artikala koje naši kupci žele vidjeti u ponudi ili novih i poboljšanih usluga; sve prijedloge i mišljenja jako cijenimo! Dobra komunikacija otklanja mnoge potencijalne probleme i zato smo uvijek spremni razriješiti bilo kakve nedoumice koje možete imati.

Inicijativa

Trudimo se preuzimati inicijativu, uvijek biti spremni na akciju, kontinuirano smišljati nove aspekte usluga i poboljšavati već postojeće.

Prijateljstvo

Nama je iskreno stalo da naših klijenata i kupaca, a njihovo zadovoljstvo čini i nas zadovoljnima. Uvijek smo tu za naše kupce, spremni smo pomoći, pojasniti i razriješiti probleme. Bez vas nema ni nas i iskreno smo zahvalni za svakog tko nam ukaže povjerenje. I uvijek ste dobrodošli s nama popiti kavu.